Video Aspect Ratio: 4:1

Pak de crisis aan!

Praktische workshop met gelijkgestemde ondernemers 

die jou handige tools en nieuwe inzichten bezorgt
waarmee je de crisis aanpakt.

Pak de crisis aan!


10 praktische tools 

om direct in te zetten.


Ga in overleg en
krijg tal van inzichten.


Stap buiten met
vernieuwde energie!

10 praktische tools 
om direct in te zetten.

Ga in overleg en
krijg tal van inzichten.

Stap buiten met
vernieuwde energie!

Tijdens de praktische workshop ‘Pak de crisis aan.’ geven we je minstens 10 handige hulpmiddelen die je vertellen wat je kan doen om de crisisperiode door te komen. Ga in dialoog met gelijkgestemde ondernemers en krijg inzichten van hen die mee in de praktijk staan. Met nieuwe energie ga jij de noodsituatie tegemoet en laat je ook een blijvende indruk na bij je klanten.

Praktisch: 

  • Locatie: Biznis Hotel Te Lokeren
  • Tijdschema:  van 14u00 tot 18u00
  • Begeleider: Stefan De Cuyper
  • Inclusief materiaal en toebehoren
  • En omdat we weten dat budget tijdens de crisisperiode van groot belang is. Kan je nu inschrijven voor slechts € 87. Zo krijg je een waarde van € 495 aan de prijs van een sweater. 
Je mag de crisis niet passief ondergaan.
Een crisisperiode zorgt voor jou als ondernemer voor extra uitdagingen. Je wordt geconfronteerd met nieuwe zaken die je pad kruisen en dat brengt de nodige kopzorgen met zich mee. Je wil je onderneming beschermen en dat draagt veel verantwoordelijkheid. Je voelt de druk op je schouders en hebt het gevoel dat je er alleen voor staat.


Maar je weet ook dat je moet handelen. Want door passief deze periode uit te zitten, gaat je bedrijf er niet op vooruit. 
Zij pakten de crisis aan!
Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor!
Stefan de Cuyper vertelt enthousiast hoe je een leadgenerator bouwt tijdens de praktische workshop Pak De Crisis Aan van marketingplanner.be
De praktijkgerichte aanpak van marketingplanner.be focust op de persoonlijke behoeftes en wensen van de onderneming. Door structuur te realiseren binnen marketing- en communicatieplannen realiseer je doelen en geniet je van tijdswinst, gemoedsrust en financiële winst voor de komende 12 maanden.


Onder deskundige begeleiding van Stefan De Cuyper ga je gericht aan de slag. Als actief zaakvoerder is hij bij betrokken bij de groei van verschillende merken waaronder: digitalprinting, marketingplanner.be, Brandsbee en Horecagids.
“Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsituatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook wordt uitgevoerd. Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.”

Marketingplanner helpt ondernemers en marketeers om structuur te realiseren binnen marketing- en communicatieplannen. Zo realiseer je vooropgestelde doelen en geniet je van tijdwinst, gemoedsrust en financiële winst voor de komende 12 maanden.


De praktijkgerichte aanpak focust op de persoonlijke behoeftes en wensen van de onderneming.  Dit steeds onder deskundige begeleiding van Stefan De Cuyper. Als actief zaakvoerder is bij betrokken bij de groei van verschillende merken waaronder: digitalprinting, marketingplanner.be, Brandsbee en Horecagids.


Hij weet dus als geen ander dat ondernemers hun tijd nuttig willen besteden:
“Ik bekijk marketing vanuit de praktijk waarbij de mogelijkheden en behoeften van de onderneming centraal staan. Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsiutatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook wordt uitgevoerd. Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.