Lachende man. Hij geniet van 12 maanden winst: tijdswinst, gemoedsrust en financiële winst

Pak de crisis aan!

Praktische workshop met gelijkgestemde ondernemers 

die jou handige tools en nieuwe inzichten bezorgt
waarmee je de crisis aanpakt.

Je mag de crisis niet passief ondergaan.

Een crisisperiode zorgt voor jou als ondernemer voor extra uitdagingen. Je wordt geconfronteerd met nieuwe zaken die je pad kruisen en dat brengt de nodige kopzorgen met zich mee. Je wil je onderneming beschermen en dat draagt veel verantwoordelijkheid. Je voelt de druk op je schouders en hebt het gevoel dat je er alleen voor staat.


Maar je weet ook dat je moet handelen. Want door passief deze periode uit te zitten, gaat je bedrijf er niet op vooruit. 


Tijdens de praktische workshop ‘Pak de crisis aan.’ geven we je minstens 10 handige hulpmiddelen die je vertellen wat je kan doen om deze donkere periode door te komen. Ga in dialoog met gelijkgestemde ondernemers en krijg inzichten van hen die mee in de praktijk staan. Met nieuwe energie ga jij de noodsituatie tegemoet en laat je ook een blijvende indruk na bij je klanten.


En omdat we weten dat budget tijdens de crisisperiode van groot belang is. Kan je nu inschrijven voor slechts € 50. Zo krijg je een waarde van € 495 aan de prijs van een sweater. 

Wat kan je verwachten

Praktische tools die je kan inzetten om de crisis aan te pakken.
Professionele begeleiding van Stefan De Cuyper.
Overleg en dialoog met gelijkgestemde ondernemers. 
Een halve dag vol inspiratie. 

Praktisch: 

  • dinsdag 6 dec. 2022  van 14u00 tot 17u00
  • Biznis Hotel in Lokeren
  • Onder begeleiding van Stefan De Cuyper
  • Inclusief materiaal en toebehoren
Enthousiaste ondernemers bij marketingplanner.

Marketingplanner helpt ondernemers en marketeers om structuur te realiseren binnen marketing- en communicatieplannen. Zo realiseer je vooropgestelde doelen en geniet je van tijdwinst, gemoedsrust en financiële winst voor de komende 12 maanden.


De praktijkgerichte aanpak focust op de persoonlijke behoeftes en wensen van de onderneming. Dit steeds onder deskundige begeleiding van Stefan De Cuyper. Als actief zaakvoerder is bij betrokken bij de groei van verschillende merken waaronder: digitalprinting, marketingplanner.be, Brandsbee en Horecagids.


Hij weet dus als geen ander dat ondernemers hun tijd nuttig willen besteden:
“Ik bekijk marketing vanuit de praktijk waarbij de mogelijkheden en behoeften van de onderneming centraal staan. Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsiutatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook wordt uitgevoerd. 
Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.

Marketingplanner helpt ondernemers en marketeers om structuur te realiseren binnen marketing- en communicatieplannen. Zo realiseer je vooropgestelde doelen en geniet je van tijdwinst, gemoedsrust en financiële winst voor de komende 12 maanden.


De praktijkgerichte aanpak focust op de persoonlijke behoeftes en wensen van de onderneming.  Dit steeds onder deskundige begeleiding van Stefan De Cuyper. Als actief zaakvoerder is bij betrokken bij de groei van verschillende merken waaronder: digitalprinting, marketingplanner.be, Brandsbee en Horecagids.


Hij weet dus als geen ander dat ondernemers hun tijd nuttig willen besteden:
“Ik bekijk marketing vanuit de praktijk waarbij de mogelijkheden en behoeften van de onderneming centraal staan. Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsiutatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook wordt uitgevoerd. Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.