Twee mannen zijn aan het werk aan de computer. Ze bespreken enkele zaken. De ene draagt een blouw geruit hemd, de andere een witte t-shirt

Marketingplanner.be

12 maanden winst:

tijdwinst, gemoedsrust en financiële winst.

Enthousiaste ondernemers bij marketingplanner.

Marketingplanner helpt ondernemers en marketeers om structuur te realiseren binnen marketing- en communicatieplannen. Zo realiseer je vooropgestelde doelen en geniet je van tijdwinst, gemoedsrust en financiële winst voor de komende 12 maanden.

Onze praktijkgerichte aanpak focust op de persoonlijke behoeftes en wensen van de onderneming. We starten  steeds vanuit de huidige positie van je onderneming. Na een grondige analyse sturen we bij en optimaliseren we waar nodig.
Steeds in overleg met jou en je team zodat iedereen op dezelfde golflengte zit. 

Nood aan begeleiding?

Foto van Stefan De Cuyper- zaakvoerder en marketeer bij digitalprinting.be en marketingplanner.be, begeleider bij marketingplanner.be

Stefan De Cuyper is als actief zaakvoerder  betrokken bij de groei van verschillende merken waaronder: digitalprinting, marketingplanner.be, Brandsbee en Horecagids.


Hij staat zelf elke dag in de praktijk en weet dus als geen ander dat ondernemers hun tijd nuttig willen besteden: “Ik bekijk marketing vanuit de praktijk waarbij de mogelijkheden en behoeften van de onderneming centraal staan. Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsituatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook wordt uitgevoerd. Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.”

Liever zelf aan de slag?

Voor de ondernemer die liever zelfstandig aan de slag gaat, hebben wij de marketingplanner DIY starter kit ontwikkelt. Op deze overzichtelijke whiteboardplanner met toebehoren hou je makkelijk zelf je marketing- en communicatieplannen bij.