Wie is Stefan De Cuyper?

Je zag hem misschien al verschijnen in onze video’s op social media. Met zijn enthousiasme licht Stefan graag marketingbegrippen toe en reikt hij oplossingen aan voor communicatieproblemen. Maar wie is Stefan en waarom zou je ervoor kiezen om bij hem een traject te volgen?

Stefan De Cuyper is actief betrokken bij de groei van verschillende ondernemingen waaronder Digital Printing Company en Mathilde Media waar in totaal 4 merken onder gevestigd zijn: digitalprinting.be, marketingplanner.be, brandsbee en Horecagids.

Zijn natuurlijke drang om mee te zijn met de nieuwste technologieën maakt hem een échte innovator. Wat een perfecte combinatie vormt met zijn opleiding als marketeer. Stefan is heel gedreven in het uitzoeken van de “know-how”. Een praktische ingesteldheid die hij meekreeg in de drukkerij van zijn ouders, waar hij ook het drukkersvak leerde.
Dit alles maakt Stefan tot wie hij is: innovator, marketeer én drukker. 

“Vastpakken en doen”; zegt Stefan: “Dit zeg ik meermaals per dag. Ik bekijk marketing vanuit de praktijk waarbij de mogelijkheden en behoeften van de onderneming centraal staan. Ik vertrek steeds vanuit de huidige marketingsituatie en ga voor optimalisaties en verbeteringen. Een concrete aanpak waarbij het marketingplan of -actie ook uitgevoerd wordt. Een tastbaar resultaat, daar ga ik voor.”

Stefan weet dat ondernemers hun tijd nuttig willen besteden, daarom ontwikkelde hij met Marketingplanner.be verschillende trajecten om hen hierin op maat te ondersteunen. 

Tijdens deze begeleidingsmomenten vertrekt hij steeds vanuit het standpunt van The Visitor. 

“The Visitor is een vriendelijk figuur die voor de allereerste keer in contact komt met je onderneming. Dat kan zowel fysiek, telefonisch als per mail…”; vertelt Stefan ons: “Hij bekijkt en beoordeelt alles met een frisse blik en brengt zo nieuwe ideeën en inzichten. Het zijn net deze nieuwe inzichten die je als actieve ondernemer of marketeer wil ontdekken. Je kan ermee aan de slag gaan en zo je onderneming een boost geven!”  

Stefan neemt dagelijks de rol van The Visitor op om andere ondernemers te helpen.

Zo kan je tijdens de online sessie Ask The Visitor een uur lang je plannen of ideeën met Stefan bespreken om ze zo via nieuwe inzichten om te zetten naar de praktijk.
Heb je nog geen concreet plan of idee? Dan is Meet The Visitor hét traject voor jou. Tijdens deze halve dag komt Stefan langs in je onderneming en neemt samen met jou de tijd om je marketing- en communicatieplannen te optimaliseren, verbeteren of vernieuwen. Steeds vertrekkende vanuit je huidige situatie en met de focus op de noden en behoeften van je onderneming.

Maar ook voor hen die nood hebben aan meer begeleiding op langere termijn zijn er trajecten op maat. Er is dus voor iedere actieve ondernemer een gepast traject om goede marketing- en communicatieplannen te maken en zo zijn onderneming te laten groeien.

“Bij marketingplanner gaan we voor 12 maanden winst.”; aldus Stefan: “Door doelen te stellen, acties te maken en deze in te plannen, creëren we tijdswinst, gemoedsrust en financiële winst. Via een goede planning, krijg je extra tijd  om aan je core business te werken. Daarnaast krijg je gemoedsrust door niet alles meer last-minute te moeten regelen en valt dus die bijbehorende stress weg. Ten slotte boek je financiële winst want je marketing werkt, waardoor je de juiste leads aantrekt en meer omzet boekt.”


Ben jij een actieve ondernemer en wil je vooruit met je onderneming? Dan helpt Stefan jou met praktijkgerichte marketingacties die gericht zijn op zowel jouw behoeften als deze van je medewerkers, je klanten… én je onderneming! Samen met jou vertrekt hij vanuit je huidige situatie en bekijkt hij de mogelijkheden zodat je meer uit je business kan halen.

Marketingplanner.be helpt je om te groeien en je business te boosten!