The Visitor Talk
Boost Je Marketing !

Heb je ook genoeg van saaie marketingtheorie?Je kent de theorie maar hebt moeite om deze om te zetten naar de praktijk? Nood aan een hands-on-mentaliteit die je marketingideeën concretiseert?


Dan is   Visitor Talk - Boost Je Marketing  helemaal voor jou!

  • Ontmoet The Visitor
  • Een praktische kijk op marketing
  • Direct aan de slag met handige tips & tricks
  • Inspiratie en succesvolle voorbeelden
  • Early Birds ontvangen GRATIS The Visitor Talk box


The Visitor

Wie is The Visitor?

The Visitor werd ontworpen door Guido Deleu in 1996 in het kader van een wedstrijd om een beeldhouwwerk te ontwerpen voor een cultureel centrum in België. The Visitor belichaamt een lief en vriendelijk figuur. 

Studio 'Cores da Terra' reproduceert deze beelden in natuurlijke materialen en kleurpigmenten. Dit beeldje draagt zo bij aan de werkgelegenheid in één van de armste regio's van Brazilië en creëert kansen voor getalenteerde ambachtslui.


Wat betekent The Visitor voor je onderneming?
The Visitor is een bezoeker die voor de allereerste keer in contact komt met je onderneming. Dat kan zowel fysiek, telefonisch als per mail... Hij bekijkt en beoordeelt alles met een frisse blik en brengt je nieuwe inzichten. En het zijn net deze nieuwe inzichten die je als actieve ondernemer of marketeer wil ontdekken. Je kan ermee aan de slag gaan en zo je onderneming een boost geven!

Wie is Stefan De Cuyper?

Visitor Talk - Host

Stefan De Cuyper is zaakvoerder van Digital Printing Company. Als marketeer die opgroeide in de drukkerswereld heeft hij de ondernemingsmentaliteit in het bloed. Dagelijks werkt hij aan de groei en ontplooiing van zijn eigen bedrijf.

Stefan is een echte doener! Hij denkt steeds in praktische oplossingen en deelt graag zijn kennis en ervaring met andere actieve ondernemers die willen groeien.